kantoor Ypex Kiddieland Beugen

  • Bestaand gedeelte
  • Eerste ontwerpschets
projectomschrijving

In 2001 hebben we het bestaande kantoor met opslagruimte en showroom ontworpen. Dit was al enige tijd veel te klein.  Na 15 jaar bleek het naastliggende terrein nog steeds niet bebouwd. Volgens de bestemmingsplanvoorschriften mocht er 11 meter hoog gebouwd worden, waardoor het terrein in beeld kwam voor uitbreiding. Een uitdaging,  omdat het bestaande kantoor slechts 6 meter hoog is. Toch hebben we de kenmerken van het kleine gebouwtje in het nieuwe kantoor van 3 bouwlagen terug laten komen om te voorkomen dat het helemaal in het niet zou vallen. De kantoorgedeeltes zijn 5 meter los van elkaar gebouwd zodat het mogelijk blijft de gebouwen in functie van elkaar los te koppelen.

opdrachtgeverYpex Kiddyland
B- aannemerMartens Beugen
E- aannemerNabuurs Elektrotechnisch Bureau B.V.
W- aannemervan Haren Installaties B.V. Cuijk
kantooroppervlak318 m2

  • Sambeekseweg 19a
  • 5831 GK Boxmeer
  • info@architectvanrooij.nl
  • 0485 575888
  • 0642346516
Alle rechten voorbehouden © , van Rooij Architectuur en Bouwtechniek. Website beheer en onderhoud door LinQxx.