woongebouw “De Elzen” Boxmeer

  • noordzijde met parkeerplaats en bergingen
  • vogelvluchtperspectief
  • zuidwestzijde
  • noordoostzijde
  • entree aan de noordzijde met lifttoren
  • galerij met lifttoren
  • entree aan zuidzijde met binnenhof
  • binnenhof
  • galerij
  • type C
  • type B
  • type A
 

De locatie bevindt zich op een klein bedrijventerrein met bedrijfswoningen nabij het centrum van Boxmeer. Voor de bouw is een bestaande loods gesloopt.   In drie verdiepingen zijn een 24 tal appartementen in 3 typen gerealiseerd waarvan 12 in de goedkopere huursector. De entree met trappenhuis en lift van de appartementen op de verdiepingen is gelegen aan de noordzijde nabij een eigen parkeerplaats. Van hieruit worden de appartementen middels een galerij boven een gezamenlijke binnenhof ontsloten. De bergingen zijn in een apart gebouwtje ondergebracht.

Momenteel is de bouw in volle gang en zal rond april 2017 zijn voltooid. Er zijn nog diverse appartementen te huur. Huurprijzen zijn momenteel echter nog niet bekend. Nadere informatie is op te vragen via het informatieformulier op deze website (rechtsboven op de startpagina onder "contact") of anders via het mailadres van de ontwikkelaar: info@vagocom.nl

metselwerk buitenzijdebaksteen stootvoegloos doorstrijkwerk
metselwerk binnenhofbaksteen met kalkvoeg
kozijnen, ramen antraciet achter het buitenspouwblad
dakenzinken felsbanen
trappenhuis / lifttorenopen geveldelen Lariks naturel
boeiboorden gotenRockpanel teak
hekken en balustradesstaal RAL 9006 gecoat
  
 
locatie De Inleg Boxmeer
ontwerp2015
uitvoering2016 (in aanbouw)
opdrachtgeverVagocom Nederland BV
hoofdaannemerKoenen Holthees
Omvang6  hoekappartementen (3 kamers) à 72 m² 
12 tussenappartementen (2 kamers) à 60 m² 
6 hoekappartementen (3 kamers) à 85 m²
 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email