Uitvaartcentrum Venray

  • situatie voor de verbouwing
  • na voltooiing
  • impressie ontwerp wachtruimte
  • impressie ontwerp centrale hal
  • ontvangsthal
  • interieur foyer
  • wachtruimte met keuken

Een oorspronkelijk door architectenbureau Meevissen ontworpen bedrijfsgebouw met showroom is omgebouwd tot uitvaartcentrum. Het betreft voornamelijk een interne verbouwing met wat aanpassingen aan de buitenzijde. De keuze viel op het pand vanwege zijn karakteristieke uitstraling en een gunstige ligging met voldoende parkeergelegenheid. Aan de buitenkant is een representatieve entree toegevoegd en zijn de grote glasvlakken van de voormalige showroom doorbroken met houten panelen. Binnen bieden deze panelen de nodige privacy bij rouwdiensten en zorgen tevens voor een mooie lichtinval laag bij de grond. Verder zijn er een tweetal rouwsuites, zgn. 24 uurs-kamers, de nodige facilitaire ruimtes, en een informatiecentrum.

 

lees meer ....

gevelszilver metallic gevelpanelen
kozijnen, ramenhardhout antraciet
deurenhardhout antraciet
luifel, gevelpanelen
Rockpanel teak
  
 
locatieKeizersveld 54 Venray
ontwerp2012
uitvoering2012-2013
opdrachtgeverWilbert Goemans Uitvaartzorg
hoofdaannemerBouwbedrijf Hubers Overloon i.s.m. bouwbedrijf Koenen Holthees
omvang330 m²
Print Friendly, PDF & Email