uitbreiding woonhuis Mahonie Boxmeer

  • terras
  • achtergevel met terras
  • trap: links oud / rechts nieuw
  • keuken: links nieuw / rechts oud
  • keuken en bijkeuken

Een traditioneel ogend huis uit de 80-er jaren is uitgebreid met een woonkeuken met bijkeuken. Verder werd het interieur opgefrist. Een  stalen balk (IPE 400) vormt de omkadering van een grote schuifpui en het terras. Hierdoor wordt het bestaande huis  enigszins naar de achtergrond gedrukt, hetgeen wenselijk was. Het huis heeft door de ingreep een betere relatie met de tuin gekregen.

gevels: antracietkleurige beton breuksteen met basaltsplit
kozijnen: hardhout  antraciet
constructies: verzinkt staal
locatieDe Mahonie 9 Boxmeer
ontwerp2005
uitvoering2006
opdrachtgeverFam. Hanssen
hoofdaannemerMartens Bouw BV
omvangoa. uitbreiding keuken 40 m²
Print Friendly, PDF & Email