tuinkamer bij woonhuis Heijen

  • achtergevel
  • tuinkamer
  • voormalige toestand
  • ontwerpmodel

De bewoners wilden vanuit  hun traditionele woning een riante openheid naar hun achtertuin die aan de rand van een bos ligt. Bij het ontwerp is tevens de badkamer en slaapkamer voorzien van een balkon zodat ook vanuit deze ruimten de aanwezigheid van het  bos voelbaar is geworden. De uitbreiding loopt tot de zijdelingse perceelgrens waardoor een nutteloze strook op het noorden is benut als bijkeuken.

lees meer...

metselwerkcremekleurige baksteen als bestaand
kozijnen, ramenhardhout wit als bestaand
deurenTrespa metallic rood koper
luifel/ boeiboordTrespa metallic rood koper
balkonTrespa metallic rood koper
gevelbekledingTrespa metallic grijs
  
locatieSleen 17 Heijen
ontwerp2010
uitvoering2011-2012
opdrachtgeverparticulier
hoofdaannemerBCP Cuijk
Omvang55 m²
Print Friendly, PDF & Email