rijtjeshuis

  • bestaande voorgevel
  • nieuwe voorgevel
  • begane grond
  • entreehal
  • entreehal met vide
  • zitkamer met glasdeur naar hal
  • zitkamer
  • eetkamer met verhoogd plafond
  • keuken met daklicht
  • slaapkamer op begane grond
  • badkamer op begane grond
  • badkamer
  • trap met vide

Dit eenvoudig rijtjeshuis uit de 50-er jaren, midden in het centrum van Boxmeer, is volledig vernieuwd en uitgebreid met een nieuwe berging, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De verdiepingsvloer boven de hal is gesloopt waardoor er een ruime open verbinding ontstaat met de werkkamer op de verdieping. Van de bestaande uitbouw aan de achterzijde, met daarin de eethoek is het plafond verhoogd tot 3.5 meter. De keuken wordt verlicht door een daklicht boven het aanrecht. De woning is luxe ingericht en voorzien van domotica.

Print Friendly, PDF & Email