bebouwing Burg. Verkuijlstraat Boxmeer

  • situatie voor realisatie
  • situatie na realisatie
  • gevelschets
  • plattegrond appartement

Jarenlang was dit gat in de gevelwand onbebouwd en werd de ruimte achter een muur gebruikt als tuintje. De gemeente werkte moeizaam mee. Er moesten bij het bouwprogramma namelijk een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd worden. Dit nam 150 m² in beslag terwijl de kavel slechts 210 m² groot is. Uiteindelijk zijn er een commerciële ruimte met daarboven een tweetal appartementen gerealiseerd en is het gat in de gevelwand gedicht.

lees meer...

Locatie: Burg. Verkuijlstraat Boxmeer
Ontwerp 2005
Uitvoering 2008
Hoofdaannemer: aannemersbedrijf Peter Cremers B.V. Boxmeer

winkelruimte 110 m²
2 appartementen à 150 m²

gevels hoofdmassa: baksteen waalform roodbruin
terugliggende gevels: gevelstucsysteem licht gele oker
kozijnen: Reijnaers aluminium antraciet
entreedeur: Trespa Meteon zilvergrijs
hekken: RVS naturel geborsteld

Print Friendly, PDF & Email